rover

Pötyä Janne Suuronen

Suuronen kirjoittelee edelleenkin puuta heinää. Edelliset hallitukset satsasivat nimenomaan elvytykseen ja epäonnistuivat. Esim. yhteisövero Yhteisöveron alennus 24,5 %:sta 20 %:iin piti tuottaa tulosta. Verotuloja menetettiin 900 milj ja työpaikkoja ei ole luotu, mutta osingot lisääntyivät viime vuonna 38 %. Harmi, että valtaosa osingoista katosi hallintarekisteriin ja veroparatiiseihin.

Suomessa 10% kansasta vie kansantulosta 90% ja hallitus nauraa.
Suuronen on minut bannannut sivultaan joten kirjoitin näin. Suuronen on vastaava talousoppinut kuin Kalle Isokallio, joka siirtyi osaamattomuuseläkkeelle jo 42-vuotiaana.

Toivottavasti edes joku funtsaa ketkä kesäävät kansantulon itselleen. SAK:n duunaritko?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Suuronen ilmeisesti bannaa kaikki jotka ovat perustellusti eri mieltä.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Ei taida olla enää ketään bannattavaa. Viitsikö kukaan enää kommentoidakaan?

Janne Suuronen

Luepa viittaamasi blogini uudestaan, ettet itse kirjoittelisi ihan puuta heinää.

Siellä oli mm. lauseet
"Yhdenkään hallituksen ykköstavoitteena, Matti Vanhasen hallituksista lähtien, ei ole ollut talouskasvumme ja erityisesti viennin käyntiin saattaminen. "
ja
"
Kestävän talouskasvun tulee pohjautua teollisuuteen, vientiin tai yksityiseen kulutuskysyntään. Yhteiskunnan maksamaan kulutuskysyntään perustuva kasvu ei ole kestävällä pohjalla, eikä sovellu muutamaa vuotta pidempien suhdanteista johtuvien talousongelmien ratkaisemiseen."

Sen sijaan siellä ei kirjoitettu väittämääsi ja siten blogisi on täysi olkinukke.

Ja kun kerran blogiini viittasit, niin mikset saman tien kyseiseen blogiin kommentoinut ? Edit: Tarkistin vielä, ettet tosiaankaan ole bännissä. Siten blogissasi ei ole ensimmäistäkään minua koskevaa kohtaa, joka olisi mennyt oikein.

Käyttäjän MargaretaBlafield kuva
Margareta Blåfield

Suurosesta riippumatta tämä bloggaus on täyttä asiaa.

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Eipä kommenttini ole Suurosen sivustoa läpäisseet. Kirjoitukseni ajatus on, että yhteisöveron alennuksella pyrittiin luomaan uusia työpaikkoja, mutta fyrkat menivät Karbialle. Suuronen ei kykene tätä kieltämään.
Nyt on saman suuntaisia hankkeita, joissa työntekijöiden tuloa pyritään siirtämään työnantajille.
Voiko käydä niin, että fyrkat taas menevät taivaan tuuliin, eikä työpaikkoja synny?
Onko tosiaan niin, että SAK:n duunarit ovat ne jotka rahastavat.

Janne Suuronen

???

Esim.
http://jannesuuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2086...
tai
http://jannesuuronen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2086...

Jos olisit vähemmän ärhäkkä, niin olisit huomannut että minulla on ennakkotarkastus päällä ja mikä voi aiheuttaa viiveitä. Syy: En tosiaankaan jaksa jokaisessa blogissani aihepiiriin täysin katsomatta vastailla, kuinka en vastaa kommentoijan kuvitelmaa siitä, millainen Kristillisdemokraatin tulisi olla. Tai millaisen ihmisen kristityn ihmisen tulee ainakin kulloisenkin kommentoijan itsensä mielestä olla. Ja kun kirjoitukseni ei täsmääkään tämän kuvitelman kanssa. Aihepiirinikin kun ovat aina olleet maallisia. Lisäksi aihepiirin ulkopuolilset henkilöön menevät ilkeilyt ovat jääneet julkaisematta.

Mitä tämän puheenvuorosi sisältöön muutoin tulee, niin luepa tosiaan se viittaamasi blogini uudestaan. Väitit tässä jotain sellaista, mitä en ole kirjoittanut. Kuten ylemmäksi laitoin, niin tässä puheenvuorossa ei mennyt mikään minua koskenut asia oikein.

ps. 1) Et tiedä, kuinka paljon enemmän työpaikat olisivat Suomessa vähentyneet Ilman yhteisöveroalennusta. 2) Yhteisöveroalennus olisi tavalla tai toisella tullut kohdentaa nimenomaa vientiteollisuuteen 3) Samaa mieltä: Yhteisövaroalennuksesta osaa nyt ulosmitataan yritysten omistajille osinkoina. Työpaikkojen ja investointien sijaan. Sikamaista.

Käyttäjän rover kuva
Veikko Virta

Hienoa! Tuli pätkä rehellisyyttä.
Pyrkimyksissäsi olisi kuitenkin hyvä, jos pysyisit sektorilla missä sinulla on substanssia, eli pakolaispolitiikassa ja maahanmuuttajien demonisoinnissa.

Toimituksen poiminnat