rover

MEDIAPOLITIKOT

Donal Trumpin menestys Yhdysvaltojen esivaaleissa on tuonut entistä enemmän esille poliitikon karisman ja media näkyvyyden. Oikeita ratkaisuja valtion tilaan ei tarvitse esittää kunhan on vakuuttavasti kansan puolella ulkomaisia kyyliä vastaan.

Meillä Suomessa on jo samanlaisia mediapellejä. Kokoomusta johtaa pellehermanni, jolla on tosin avustajakunta, joka kertoo mitä pitää sanoa. Keskustapuolue valitsi vetäjäkseen idearikkaan liikemiehen.  Nyt on jo toki valjennut, etteivät tämän ”bisnismiehen” innovaatiot ole tuottaneet valtiolle sentin senttiä vaan kyse on ollut ovelista yrityskaupoista, joiden tulokset on tehokkaasti verottajalta suojattu. Sipilän nerokkuus ilmenee siinä, että hän käyttää avustajinaan kahta Suomen historia pöljimpää pääministeriä Ahoa ja Vanhasta.

Karmeus paljastuu siitä, että pitäisi löytyä asiaosaava mediapelle. Soinilla on jonkin verran substanssia ja myös karismaa, mutta juna meni jo selkeiden huijauksien myötä. Ville Niinistö on fiksu kundi, mutta rajoittunut maailmankatsomus ei Suomea pelasta.  Demareilta löytyy aineksia kokonaisuuden hallintaa, mutta Antti Rinteestä ei ole mediapoliitikoksi, karisma ja verbaalinenosaaminen puuttuvat. Jos olisin poliitikko niin ehdottaisin demareille Antti Lindmania, mikäli kielitaito ja kansainvälinen substanssi riittävät. Heinäluoma olisi mahtava, jos vaan kanttia löytyy.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat